fbpx

Hardstyle mainstage

B-Front

B-Front ofwel ‘Mr. Beyond Reality’. Met een album vers van de pers staat deze man al jaren bekend om zijn typerende mysterieuze sferen en totale focus op eigen stijl. Een ware headliner die je niet mag missen!

Lees meer

MC Livid

Op vele grote evenementen heeft hij al voor de opzwepende omlijsting mogen zorgen. Groot geworden bij Theracords zal deze microfoonjunk je motiveren de voetjes van de vloer te krijgen!

Lees meer

N-Vitral : live

Door vele underground hits van zijn hand en indrukwekkende vaardigheid op zowel het podium als in de studio, kan N-Vitral niet ontbreken om de hardcore liefhebber in euforie te storten. Let op, dit is niet ‘standaard’!

Lees meer

Mad Dog

Afkomstig van het legendarische Italiaanse label ‘Traxtorm’: Mad Dog. ‘The Memory Dissappears’ en ‘Enter The Time Machine’ zijn slechts voorbeelden van het ruime hardcore repertoire van deze man die de vestingwerken zal doen laten opschudden! Let the dogfight begin!

Lees meer

Noize Suppressor

Een Italiaanse legende in de wereld van de hardcore. Met menig groot festival achter zijn naam en zijn eerste release in 1996 kunnen we gerust zeggen dat deze man ervaren is in het loslaten van snoeiharde beats op het publiek.

Lees meer

Delete

Een producer en DJ afkomstig uit Australië met een unieke eigen sound waarmee hij de harten van vele raw liefhebbers al harder heeft doen laten kloppen. Met zijn typerende stijl heeft hij een verdiend plekje veroverd in de scene en staat hij voor één ding: ‘raw with attitude’.

Lees meer

Regain

Deze Poolse DJ laat zijn sporen al na in de hardstyle scene. Bekend staat hij om zijn energie, zowel in zijn muziek als op het podium. Een breed scala aan vernietigende kicks en indrukwekkende screeches zullen onderdeel zijn van een pure raw hardstyle act die je niet  snel zult vergeten!

Lees meer

Phuture Noize

2017 is het jaar voor Phuture Noize en doet een ieder verbazen met zijn grensverleggende producties op zijn recente album ‘Pursuit of Thunder’. Zijn muziek is tijdloos, vol ruwe emotie en creëert verbazingwekkende muzikale verhaallijnen.

Lees meer

Frequencerz : old to new set

Een van de populairste hardstyle acts van het moment, het blijkt uit hun recente producties: een Q-Base anthem vorig jaar dat met enthousiasme werd ontvangen door het grote publiek en de anthem voor de 2017 editie van het legendarische Defqon.1 Festival. Met een grote diversiteit aan epische melodieën tot rauwe beats staan deze heren garant […]

Lees meer

Scope DJ : classics set

Deze pionier in de hardstyle classics trad toe tot het legendarische Scantraxx team in 2008 en heeft menig dansvloer laten schudden met tracks als ‘Rock Hypnotic’ en ‘Househeads’. Met de vele grote en internationale festivals waar hij reeds heeft gestaan een gevestigde naam in de scene.

Lees meer