fbpx

Techno

Michel de Hey

Deze sympathieke ervaren rot in het vak heeft een uitstekende reputatie en wereldwijd op diverse podia en festivals zijn kunsten vertoond. We zien Michel dan ook heel graag verschijnen op Magic Festival.

Lees meer

Magistraal Soundsystem

Met een sterke visie en een vastberaden missie doorbreekt deze organisatie de muzikale grenzen in de Achterhoek en werkt het mee met het bouwen van een langverwachte technoscene. Door een unieke setup gaan de heren het festival B2B2B openen inclusief live elementen.

Lees meer

Folie a Deux

Laat je meeslepen in diepe sounds met een donker randje. Deze twee muzikale neven vormen samen Folie a Deux. Met de vele climaxen zal deze set de dansvloer doen zweven.

Lees meer

Buurman & Buurman

Dit duo heeft een gezamenlijke passie en liefde voor elektronische muziek. Hierdoor ontstond een vriendschap en samenwerkingsverband genaamd Buurman & Buurman! Deze heren hebben een energieke eigen sound ontwikkeld: verwacht heerlijke tech-house en techno.

Lees meer

T.Raumschmiere : live

Deze Duitse electroproducer maakt gebruik van invloeden van onder andere Industrial en Punk. Zijn nieuwe album ‘Heimat’ is weer een waar pareltje. T.Raumschmiere is een live-act die je absoluut niet mag missen, een unieke verschijning op elk podium.

Lees meer

Roel Salemink

De technokoning van de Achterhoek. Met zijn unieke muziekstijl heeft hij op menig technofestival gedraaid zoals Awakenings en Dockyard. Verwacht techno van de bovenste plank!

Lees meer

Drumcomplex

Al ruim 20 jaar maken deze twee broers met veel passie muziek. Daniël is afgestudeerd in soundengineering en Arnd is de energie in de DJ Booth.

Lees meer

Haeken

Haeken: Alter ego van ‘De Sluwe Vos’. Een technisch begaafd artiest dat heel snel de kleinere podia in zijn hometown Deventer ontgroeide  en grote successen boekte de afgelopen jaren. Lowlands, Awakenings en Pollerwiesen zijn hem niet onbekend!

Lees meer

Reinier Zonneveld : live

Eén van de meest getalenteerde dj’s en producers van dit moment. Reinier blijft niet specifiek één genre draaien. Van melodisch naar minimal naar snoeiharde techno, zijn visite kaartje: LIVE performance!

Lees meer

Juan Sanchez

Een gevestigde naam in de scene, hij heeft ieder techno festival plat gedraaid. Juan staat bekend om zijn afwisselde platenkeuze en solide opbouw. We verzekeren jullie dat deze set er flink op zal klappen!

Lees meer