Festival Info

Hieronder vind je alle praktische informatie met betrekking tot Magic Festival.

Routebeschrijving

Als je Magic Festival als bestemming in je navigatie systeem in wilt voeren, gebruik dan het volgende adres: Eikendijk 9, 7137 PM, Lievelde.

Magic Festival wordt georganiseerd op de Engelse Schans in Lichtenvoorde, het festivalterrein ligt langs de N18. Het terrein is bekend van de Zwarte Cross.

Magic Festival ligt 40 km van Enschede, 55 km van Arnhem, 150 km van Amsterdam en 100 km van Düsseldorf (DE).

Openbaar vervoer

Wie met het openbaar vervoer komt, reist tot aan het NS station Lichtenvoorde-Groenlo. Vanaf het station kun je met de pendelbus richting het festival. Let goed op: de laatste trein vertrekt om 00.00 uur naar Zutphen of om 00.30 naar Winterswijk! Mocht je de laatste trein gemist hebben dan rijdt er nog een bus naar de volgende stations:

Aalten
Arnhem
Doetinchem
Gaanderen

Ruurlo
Terborg
Varsseveld

Vorden
Winterswijk
Zutphen

Boeken kan via de website:
Koop hier je busticket voor vervoer terug naar bovenstaande stations

E-tickets dienen vooraf aangeschaft te worden, op de dag zelf worden de kaarten verkocht op basis van beschikbaarheid.

Koop hier je Trein/Bus (20% korting) combiticket via Arriva

 

Pendelbus(Lichtenvoorde/Groenlo)

Door de samenwerking met Eventtrip kan je gebruik maken van een pendelbus speciaal voor Magic Festival. Deze rijdt tussen treinstation Lichtenvoorde-Groenlo(Lievelde) en het festival.

Prijzen:

Enkele reis: 4 euro
Retour: 5 euro ( Let op!! Laatste trein rijd om 0:00 vanaf Lichtenvoorde-Groenlo richting Zutphen)

Let op: ’s Avonds rijden de pendelbussen terug vanaf 22:00.

Fiets

Festivalgangers met de fiets of brommer kunnen gratis gebruik maken van de fietsenstalling. De fietsenstalling is gelegen nabij de hoek Schansweg en Flierdijk. Bekijk het hier via Google Maps.

Touringcar

Om ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt is het van belang dat je Magic Festival laat weten als je met een eigen georganiseerde touringcar Magic Festival gaat bezoeken. Vul hiervoor het contactformulier in met als onderwerp “touringcar”.

Kiss & Ride

Wanneer je wordt afgezet en/of wordt opgehaald maak dan gebruik van de kiss & ride, welke staat aangegeven middels wegbewijzering. Dit is goed bereikbaar voor bezoekers en chauffeurs.

Parkeren

Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid voor de deur van Magic Festival. Dit is op loopafstand van het festival.

Minimum leeftijd

De minimum toegangsleeftijd voor Magic Festival is vastgesteld op 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige id-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

Lockers

Tijdens Magic Festival is er de mogelijkheid om een locker te huren om je waardevolle spullen of jas te beschermen. De huur van een locker bedraagt €10(8 euro + 2 euro borg). Dit kan zowel cash als met de PIN betaald worden. Uiteraard kun je de locker delen met je vrienden en is het mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten

Op het terrein van Magic Festival bevinden zich diverse muntkassa’s. Hier is de mogelijkheid om contant of met de pin munten te kopen. Gekochte munten zijn alleen geldig op Magic Festival. Gekochte munten worden niet retour genomen en zijn niet inwisselbaar tegen geld.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over Magic Festival? Dan kun je contact met District East Events opnemen door het invullen van ons contactformulier.