Laatste Info

De voorbereidingen zijn gedaan en wij zijn klaar om van Magic Invites – 10 Years Theracords een onvergetelijke avond te maken! Wees voorbereid op de beste sets van huidige en voorgaande Theracords artiesten! We hebben nog enkele informatie om jouw avond vlekkeloos te laten verlopen.

Magic Invites – 10 Years Theracords zal zaterdag 13 oktober plaatsvinden in de Vasim Nijmegen. De deuren gaan open om 22.00 en om 07.00 uur zal de laatste act eindigen.

Route

Auto & Parkeren

Om de Vasim te bereiken met de auto dient u het navigatiesysteem in te stellen op Winselingseweg 41, 6541 AH Nijmegen. Daar bevindt zich het parkeerterrein.

Fiets

Je kunt de fiets parkeren in de fietsenstalling rondom de Vasim.

Kiss & Ride

De kiss & Ride bevindt zich nabij het parkeerterrein, Winselingseweg 41, 6541 AH Nijmegen.

Openbaar Vervoer / Pendelbus

De Vasim is te bereiken via treinstation Nijmegen. Vanaf het station is het een kleine afstand naar de bushalte in het station. Hier kan je opstappen op lijn 85 richting Druten busstation. Vervolgens kunt u uitstappen bij Bushalte Merwedestraat waarna het nog zo’n kleine 10 minuten lopen is naar de Vasim.

Let op: Zorg dat je weet hoe laat jouw laatste bus en trein gaat, zodat je deze niet kan missen.

Lockers/Garderobe/Oordoppen

Er zullen geen lockers op het festival aanwezig zijn. Wel zal er een garderobe aanwezig zijn waar u een jas op kan hangen voor €2. Ook zijn er oordoppen verkrijgbaar aan de bar voor 2 munten.

Tabak

Op het festival zullen er geen sigaretten of andere tabaksproducten verkocht worden. Wel verzoeken wij jullie te roken in de daarvoor aangegeven ruimte en om eigen sigaretten goed uit te drukken.

Foto & video

Het is voor iedereen toegestaan om foto- en videomateriaal te schieten. Vergeet alleen niet te genieten van de prachtige dag! Toegang met professionele videoapparatuur is alleen toegestaan voor pers.