fbpx

Magic Festival naar de Engelse Schans te Lichtenvoorde

Terug naar Nieuwsoverzicht
Gepubliceerd op: zaterdag 22 april 2017

Magic Festival naar de Engelse Schans te Lichtenvoorde

District East Events organiseert op zaterdag 26 augustus de 1e editie van Magic Festival in de Engelse Schans te Lichtenvoorde.

Ooh yes we gaan na enkele succesvolle indoor edities van Magic eindelijk outdoor! Magic Festival zal plaats vinden in het verdedigingswerk van de Engelse Schans dat prachtig gelegen ligt in de bossen en dit creëert een unieke sfeer voor de bezoekers.

Het wordt een open lucht festival waar we het thema  ‘nature industries’ gaan gebruiken waarbij aspecten van de natuur en industrie terugkomen in de aankleding en uitingen.

De programmering wordt zeer divers en we hebben veel grote namen weten te strikken!

De eerste namen voor de mainstage zijn  B-front en Frequencerz! Voor de tech-house en techno liefhebbers zijn er leuke acts gestrikt zoals Juan Sanchez en Michel de Hey. Daarnaast komen er Dj’s uit Duitsland, Italië en Polen!

We beloven jullie dat we zaterdag 26 augustus iets unieks, aparts en magisch neerzetten!

Er zijn een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor €25,-.  Early bird tickets kosten €29,95,-  en regular tickets €34,95,- ex service fee. De kaartverkoop gaat woensdag 22 maart om 19.00 uur van start.

Kaarten zijn te bestellen via http://otix.us/MagicFestival  Meer info vindt je op  www.facebook.com/magicfestivalofficial of op www.magic-festival.nl

Cheers

Team District East Events