fbpx

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Terug naar Nieuwsoverzicht
Gepubliceerd op: dinsdag 7 juni 2022

Voor de marketing & communicatieactiviteiten van Magic Festival & District East Events zijn we op zoek naar een Meewerk stagiair(e) Marketing & Communicatie.

District East Events is een evenementenbureau uit Groenlo, waar Magic Festival onderdeel van is. Sinds 2015 bedenken en organiseren we onderscheidende evenementen met een team van creatieve mensen.

District East Events heeft de volgende concepten in haar portfolio: Oktoberfest Groenlo, Slag om Grolle in de Oude Calixtuskerk, Carnaval in de Karke en Nieuwjaarsbal Groenlo. Onder Magic Festival vallen o.a. de Magic Foute Party & Church of Techno.

Wij zoeken ambitieuze en vooruitstrevende studenten voor onze events. District East Events biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen bij een enthousiast en jong team. Een leerzame stage met veel uitdaging en verantwoordelijkheden!

Vanaf September 2022 zoeken wij een zelfstandige derde of vierde jaars HBO student(e) met passie voor muziek, die van evenementen houdt. Een creatieveling met doorzettingsvermogen die het geweldig vindt om mensen te vermaken.

Als stagiair(e) marketing & communicatie ben je medeverantwoordelijk voor de marketing & communicatie van onze events.

We zoeken een kandidaat die gestructureerd te werk gaat en streeft naar kwaliteit. Het is belangrijk dat je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden beschikt. Kortom je kunt goed schrijven en je hebt een vlotte babbel. Je hebt oog voor detail en kunt mensen bereiken met je professionele communicatie.

Als stagiair(e) marketing & communicatie ben je medeverantwoordelijk voor de marketing & communicatie van onze events. Je levert boeiende content aan voor onze social mediakanalen en je werkt samen met onze partners. De ideale stage om ervaring op te doen in de festivalwereld, je krijgt de kans om je netwerk uit te breiden en kippenvel momenten creëren voor duizenden bezoekers!

 

Start: + – 1 september 2022 tot januari 2023

Duur: minimaal 5 maand, fulltime

Locatie: Groenlo, gemeente Oost-Gelre, Gelderland

Stagevergoeding: in overleg

 

Profiel:

– Je kunt goed organiseren en je werkt gestructureerd.

– Je hebt passie voor muziek & dance events.

– Je bent creatief, communicatief vaardig en een doorzetter.

– Je kunt zelfstandig werken.

 

Werkzaamheden stage:

Taken variëren van marketing & communicatie uitingen,  administratieve werkzaamheden en het mede organiseren van de evenementen en uitvoering  hiervan.

Je schrijft teksten, nieuwsbrieven en persberichten voor website en social mediakanalen, kortom je gaat boeiende content creëren voor onze doelgroep.

Je werkt mee aan conceptontwikkeling van evenementen en je ondersteunt ons bij de (digitale) marketingactiviteiten en campagnes.

Je onderhoudt contacten met onze samenwerkingspartners, boekingsbureaus, sponsors en de pers.

 

Interesse?

Mail je sollicitatie brief met CV en foto per email [email protected]. De sollicitatie gesprekken zullen plaats vinden op ons kantoor in Groenlo.

Bekijk onze website:           https://www.magic-festival.nl

Facebook Magic Festival            https://www.facebook.com/magicfestivalofficial

Instagram Magic Festival            https://www.instagram.com/magic.festivalofficial/

 

Facebook District East Events

Bekijk onze facebook:          https://www.facebook.com/districteastevents/

Bekijk onze instagram:        http://www.instagram.com/districteastevents/