Laatste info

Terug naar Nieuwsoverzicht
Gepubliceerd op: vrijdag 25 augustus 2017

Het terrein ligt er prachtig bij en alles is klaar om Magic Festival 2017 tot een onvergetelijke dag te maken. De weergoden zijn ons goed gezind dus de zonnebril en korte broek kunnen klaargelegd worden! We hebben nog enkele informatie voor je om de dag vlekkeloos te laten verlopen.

Kaarten
Vergeet niet je ticket en legitimatie mee te nemen! De minimum leeftijd is vastgesteld op 18 jaar.

Op dit moment zijn er nog tickets beschikbaar via http://magic-festival.nl/tickets voor de reguliere prijs van €34,95. Aan de dagkassa zijn er tijdens het festival tickets te koop voor €40. Let op: dit is zolang de voorraad strekt!

Route
Auto & Parkeren
Om het festivalterrein te bereiken met de auto dien je het navigatiesysteem in te stellen op Eikendijk 9 7137 PM Lievelde. Daar bevindt zich het parkeerterrein. Een parkeerkaart kost €10.

Fiets
Let op, er is een wijziging aangebracht in de locatie van de fietsenstalling. De fietsenstalling is gelegen nabij de hoek Schansweg en Flierdijk. Bekijk het hier via Google Maps.

Kiss & Ride
De kiss & Ride bevindt zich nabij het parkeerterrein, Eikendijk 9 7137 PM Lievelde.

Openbaar Vervoer / Pendelbus
Lievelde is te bereiken via treinstation Lichtenvoorde-Groenlo. Vanaf het station rijden er pendelbussen op en neer naar het festivalterrein. Een enkele reis met de pendelbus is €4. Een retour is €5.

Let op: de laatste trein rijdt om 0:00 vanaf Lichtenvoorde-Groenlo richting Zutphen.

Voor stations Aalten, Arnhem, Doetinchem, Gaanderen, Ruurlo, Terborg, Varsseveld, Vorden, Winterswijk en Zutphen rijden er na afloop van het festival extra bussen. Tickets voor deze bussen zijn te verkrijgen via: deze link.

Algemene voorwaarden
Je kunt de algemene voorwaarden hier lezen.

Lockers
Er is de mogelijkheid om een locker te huren om je spullen op te bergen. De huur van een locker bedraagt €10 (waarvan €2 borg). Dit kan zowel cash als met de PIN betaald worden.

Timetable en plattegrond
Bekijk de plattegrond en de timetable van Magic Festival nogmaals hier.

Weersvoorspellingen
De weersvoorspellingen zijn goed. Het wordt circa 25 graden en overwegend zonnig! Zorg dat je je goed insmeert. Let op dat zonnebrand meenemen alleen is toegestaan in flesjes of tubes crème!

Foto & video
Het is voor iedereen toegestaan om foto- en videomateriaal te schieten. Vergeet alleen niet te feesten! Toegang met professionele videoapparatuur is alleen toegestaan voor pers.