fbpx

Laatste info

Terug naar Nieuwsoverzicht
Gepubliceerd op: woensdag 22 augustus 2018

Het terrein ligt er prachtig bij en alles is klaar om Magic Festival 2018 tot een onvergetelijke dag te maken. Wat het weer betreft lijken we geluk te hebben. Waarschijnlijk een klein spatje regen in de middag. Let wel op dat het fris kan worden, dus kleed je goed! We hebben nog enkele informatie voor je om de dag verder vlekkeloos te laten verlopen.

Na een geweldige eerste editie van Magic Festival belooft het dit jaar weer een fan-tas-ti-sche editie te worden. Met de focus op Hardstyle, Hardcore en Techno gaan we voor een heerlijk feestje verscholen in de bossen van de Schans. De deuren gaan open om 13.00 en om 01.00 uur zal de laatste act stoppen.

 

Kaarten

Vergeet niet je ticket en legitimatie mee te nemen! De minimum leeftijd is vastgesteld op 18 jaar.

Op dit moment zijn er nog tickets beschikbaar via https://magic-festival.nl/tickets voor de reguliere prijs van €29,95. Aan de dagkassa zijn er tijdens het festival tickets te koop voor €35. Let op: dit is zolang de voorraad strekt!

 

Route

Auto & Parkeren

Om het festivalterrein te bereiken met de auto dien je het navigatiesysteem in te stellen op Eikendijk 9 7137 PM Lievelde. Daar bevindt zich het parkeerterrein. Een parkeerkaart kost €10.

Fiets

De fietsenstalling is gelegen nabij de hoek Schansweg en Flierdijk. Bekijk het hier via Google Maps.

Kiss & Ride

De kiss & Ride bevindt zich nabij het parkeerterrein, Eikendijk 9 7137 PM Lievelde.

Openbaar Vervoer / Pendelbus

Lievelde is te bereiken via treinstation Lichtenvoorde-Groenlo. Vanaf het station is het een kleine afstand naar het festivalterrein.

Let op: de laatste trein rijdt om 0:00 vanaf Lichtenvoorde-Groenlo richting Zutphen.

 

Algemene voorwaarden

Je kunt de algemene voorwaarden hier lezen.

 

Lockers/Garderobe/Oordoppen

Er zullen geen lockers op het festival aanwezig zijn. Wel zal er een garderobe aanwezig zijn waar je een jas op kan hangen voor €2. Ook zijn er oordoppen verkrijgbaar aan de bar voor 2 munten.

 

Tabak

Op het festival zullen er geen sigaretten of andere tabaksproducten verkocht worden. Wel verzoeken jullie wij om eigen sigaretten goed uit te drukken. Ook zullen er hiervoor speciale tonnen op het festivalterrein aanwezig zijn.

 

Weersvoorspellingen

De weersvoorspellingen zijn voorlopig helaas niet goed. Het wordt ongeveer 16 graden. Ook zal er wellicht regen gaan vallen. Wij raden aan om daarom rekening te houden met kleding, en een vest mee te nemen aangezien het hard kan afkoelen zodra we de avond ingaan. Mocht het weer zo blijven dan plaatsen wij bij beide area’s tenten en extra vlonders.

 

Foto & video

Het is voor iedereen toegestaan om foto- en videomateriaal te schieten. Vergeet alleen niet te feesten! Toegang met professionele videoapparatuur is alleen toegestaan voor pers.